This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Irodaterek és funkciók az ’Új Realitásban’

HomeIrodaterek és funkciók az ’Új Realitásban’

A Covid-19 hatására az irodaépületek szerepe és az irodai terek funkciója radikálisan változik meg. A pandémia első hulláma idején a távoli munkavégzésre való gyors átállásra volt szükség. A vállalatok munkatársaik számára a zökkenőmentes és biztonságos munkafeltételek kialakítására és fenntartására törekedtek. A járvány egyik következménye, hogy a home office velünk marad a vakcina megtalálása és a járvány megfékezése után is.

Az ’Új realitásban’ felértékelődik az ember és az épületüzemeltetés fenntarthatósági szempontjai. A tervezésünknek mindig is egyik alappillére – a tér mellett – az ember. Az emberközpontú design – a vészhelyzetet követően – elsősorban az emberek biztonságérzetét kell, hogy garantálja a jövő irodáiban.

Ügyfeleinkkel arról beszélgetünk és tervezőként azon dolgozunk, hogy egyrészt Mi legyen a meglévő terekkel?, másrészt Hogyan alakítsuk át, szervezzük újra a tereket az ’Új Realitásban’?

A válaszainkban a levegőtisztaság, a fokozott munkahelyi élmény, a multifunkcionális téralakítás központi szerepet játszik. Szívesen beszélgetünk a munkaadókkal, kivitelezőkkel az irodai terek új funkcióiról és koncepciójáról. Lépjen velünk kapcsolatba és iratkozzon fel Hírlevelünkre, ahol személyre szabottan folytatunk párbeszédet az érdeklődőkkel!

POST A COMMENT