This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

SZOLGÁLTATÁSOK

HomeSZOLGÁLTATÁSOK

BÚTORTERVEZÉS

Minőség: időtállóság, környezettudatosság, design. Minőségi és hosszantartó anyagok felhasználásával. Széles szín- és formapaletta. Garanciális megoldások a kisebb munkaállomásoktól az egész térben működő bútorrendszerekig, -koncepciókig.

TÉRBERENDEZÉS

Holisztikus megoldások a funkció—ergonómia—design összefüggésében. Kreatív munkaterek; smart megoldások kisebb terek berendezésére a szállodaiparban; a privát szféra megőrzésére alkalmas térrendszer orvosi várókban: csak néhány megoldáspélda a BRED® emberközpontú projekttervei közül. BRED®-térmegoldások az ügyféligényeken túl.

MODULÁRIS MEGOLDÁSOK

Rész az egészben. Átfogó és személyre szabott iroda-berendezési megoldások a mini office-tól az open office-ig. Kisebb helyiségekbe többfunkciós bútorok tervezése. Teljes bútorrendszerek elemenkénti kivitelezése.

OKOS FUNKCIÓK ÉS SPECIÁLIS TECHNOLÓGIÁK

Okos megoldásokat alkalmazunk attól függően, mi a legfontosabb. Úgy mint a helytakarékosság, a technikai berendezések elhelyezése, a fény és a hang emberre gyakorolt pozitív hatása.

GYÁRTÁS ÉS KIVITELEZÉS

Gyártás speciális gyártóbázison korszerű gépekkel és magas minőségű alapanyagokkal. Zöld megoldások. Ütésálló szállítás és csomagolás. Garancia. Szabványbiztos megoldások.

LAPSZABÁSZAT ÉS ÉLZÁRÁS

Az otthonokba – egyedi igényre – készített bútorokhoz kínálunk bútorlapokat készletről és rendelésre is. A bútorlapok méretre vágását, élzárását és csomóponti fúrását is elvégezzük a kecskeméti asztalos műhelyünkben. További részleteket a blogon olvashat.